Uitzenden

Wanneer u tijdelijk, voor een korte of lange periode extra mensen nodig heeft, kunt u op ons rekenen. Met ervaring op de regionale arbeidsmarkt bent u ervan verzekerd dat Dextron de juiste uitzendkracht voor u vindt. Wanneer u een vacature heeft, maken wij in de eerste instantie altijd direct gebruik van ons bestaande personeelsbestand in uw regio. Het voordeel voor u is dat u geen contractuele verplichtingen heeft met de kandidaat. U kunt te allen tijde het dienstverband met de tijdelijke werknemer beëindigen.

Wilt u meer weten over onze diensten met betrekking tot het uitzenden van personeel? Neem dan contact met ons op.

Fasesysteem

Een uitzendkracht doorloopt verschillende fases. We beginnen altijd in fase 1. Deze fase duurt 26 weken. Fase 2 duurt 52 weken. In fase 1 en 2 kan de uitzendovereenkomst op elk moment worden opgezegd. In fase 3 heeft de uitzendkracht recht op een contract voor bepaalde tijd. Dit kunnen maximaal 6 contracten zijn verspreid over een periode van 4 jaar. Fase 4 is een contract voor onbepaalde tijd.

Dit biedt u een perfecte manier om uitzendkrachten in te zetten op de momenten dat het nodig is. Blijkt het om werk voor langere termijn te gaan? Dan zijn de opties tot verlenging eenvoudig.

Dextron brengt vraag en aanbod samen

Wij zijn gespecialiseerd in werving en uitzending van personeel in diverse sectoren. Wij ondersteunen opdrachtgevers in hun dynamische behoefte aan gekwalificeerde specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, vraagstukken en tijdelijke vervanging.

Wij kennen uw business en weten wat u bezighoudt!

Lees meer over ons