Detachering

Detacheren betekent continuïteit met behoud van flexibiliteit. Soms heeft u voor langere tijd behoefte aan versterking van één of meer ervaren professionals. Bijvoorbeeld omdat de werkdruk gedurende enkele maanden zo hoog ligt dat u het met uw vaste werknemers niet aankunt. Natuurlijk kunt u op zulke momenten besluiten om nieuwe mensen aan te nemen. Maar goede medewerkers zijn vaak lastig te vinden. Zeker als het gaat om mensen die u voor een vooraf overeengekomen periode kunt aannemen.

Denk in deze gevallen eens aan het inhuren van gedetacheerde medewerkers via ons. Onze gedetacheerde medewerkers ontvangen van ons goede begeleiding en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom: u wordt compleet ontzorgd en heeft geen omkijken naar de arbeidsvoorwaarden en afspraken met deze medewerker.

Bent u zeer tevreden over de gedetacheerde en wilt u de werknemer na verloop van tijd wel overnemen? Dat kan altijd! We kunnen hier van te voren afspraken over maken, maar dat kan ook na de gewerkte 1040 uur als u weet dat uw een topwerknemer in huis heeft.

Dextron brengt vraag en aanbod samen

Wij zijn gespecialiseerd in werving en uitzending van personeel in diverse sectoren. Wij ondersteunen opdrachtgevers in hun dynamische behoefte aan gekwalificeerde specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, vraagstukken en tijdelijke vervanging.

Wij kennen uw business en weten wat u bezighoudt!

Lees meer over ons