Direct naar personeelaanvraag

SERVICE

Waarmee kunnen we u helpen?

Als u een tijdelijk, voor een korte of lange periode extra mensen nodig heeft, kunt u contact opnemen met Dextron. Afhankelijk van de branche en de gezochte expertise, komt u direct in contact met een consultant die uw vaste aanspreekpunt wordt. Ons team is niet alleen in staat om snel en professioneel de juiste mensen met elkaar te verbinden; we adviseren ook inhoudelijk over de opdracht. Dit doen we met veel enthousiasme voor al onze opdrachtgevers in de publieke en profit-sector.

MATCHING

De juiste match

Een goede match is het resultaat van goed luisteren én doorvragen. Zowel bij onze opdrachtgevers als bij professionals. In een opdracht-intake brengen we in kaart wat de taken en de gewenste resultaten moeten zijn. Net zolang totdat duidelijk is wat u precies nodig heeft en wat de professional moet meebrengen om daarin succesvol te zijn. Niet alleen in zijn of haar rol als leidinggevende, projectmanager, redacteur, contentspecialist of adviseur maar ook als mens.

MAATWERK

Matchen is maatwerk

We vinden geschikte kandidaten binnen ons uitgebreide bestand en netwerk. In overleg zetten we aanvullende externe kanalen in (e-recruitment). Als een specialisme of bepaalde branchekennis cruciaal is, kijken we eerst in onze specifieke ‘pools’.
Matchen is wat ons betreft altijd maatwerk: of u nou medewerkers zoekt voor vast of tijdelijk.

KENNIS

Kennis delen en ontwikkeling

Tijdens het uitvoeren van een opdracht kan iedere professional van Dextron een beroep doen op onze collega’s voor extra kennis of om te sparren. Dit stimuleren we ook, bijvoorbeeld door het organiseren van kennis- en netwerkbijeenkomsten. Dat komt niet alleen de ontwikkeling van de professional ten goede: als opdrachtgever profiteer je automatisch mee van deze ontwikkeling.

FEEDBACK

Evaluatie en monitoring

We investeren graag in een zakelijke relatie met een persoonlijk tintje. Daarom geven we feedback op de aanpak en het functioneren van de professional tijdens de opdracht. Ook monitoren we de voortgang en bieden vakinhoudelijke ondersteuning (mentoring, intervisie). De consultant is ook voor de professional zijn of haar vaste contactpersoon.

VERTROUWEN

Continuïteit en borgen van kennis

Uw vaste contactpersoon bij Dextron kent uw organisatie door en door. Tijdens een detachering of opdracht volgen verschillende evaluatiemomenten om te kijken of alles nog op koers ligt. En na afloop zijn we niet meteen weg. Onze professional zorgt voor een goede overdracht en u kunt altijd bij ons terecht als er nog vragen zijn.

Dextron brengt vraag en aanbod samen

Wij zijn gespecialiseerd in werving en uitzending van personeel in diverse sectoren. Wij ondersteunen opdrachtgevers in hun dynamische behoefte aan gekwalificeerde specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, vraagstukken en tijdelijke vervanging.

Wij kennen uw business en weten wat u bezighoudt!

Lees meer over ons

Certificering

Wij vinden kwaliteit belangrijk. En daarom bewaken wij onze eigen kwaliteit en stellen we eisen aan onszelf. Dextron is lid van de NBBU. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Wilt u meer weten over de manier waarop wij voor u en onszelf werken aan onze kwaliteit? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem direct contact op

via e-mail of telefoon

+31 (0)26 – 383 59 63

info@dextron.nl