Over ons

Dextron is een jonge landelijke uitzendorganisatie met vestigingen in Duiven en Emmerich am Rhein (Duitsland). Wij zijn gespecialiseerd in werving en uitzending van personeel voor moeilijk vervulbare posities in de branches metaal, techniek, bouw en productie. Wij hebben niet alleen vacatures voor hoofdzakelijk arbeidsmigranten in Nederland, maar voor de hele Euregio.

Binnen Dextron hanteren wij naast onze resultaatgerichte aanpak een duidelijke set kernwaarden. Alles wat wij doen wordt binnen de kernwaarden uitgevoerd. Daarnaast heeft investeren in ons personeel een grote prioriteit bij ons, want hun motivatie, passie en flinke dosis energie vormen het geheim van ons succes. Wij kennen uw business en weten wat u bezighoudt!

Op zoek naar werk?
Wij zorgen voor een bijpassende baan

Direct inschrijven

Missie & visie

Dextron ondersteund opdrachtgevers in hun dynamische behoefte aan gekwalificeerde specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, vraagstukken en tijdelijke vervanging. Het motto ‘for promising professions’ benadrukt onze ambitie om zowel personeel als opdrachtgevers te faciliteren in moeilijk vervulbare functies. Kundig, verbonden, ondernemend, persoonlijk en integer zijn de kernwaarden die ons verbinden en richting geven.

Kundig – We werven, selecteren en ontwikkelen toptalent en zijn in staat om snel de juiste kennis en kunde te mobiliseren. Gedreven personeel die plezier en voldoening halen uit het uitoefenen van hun vak en hier nog beter in willen worden. Hen bieden we alle mogelijke ondersteuning en opleidingen, zodat ze hun eigen ambities en die van de opdrachtgever kunnen realiseren.

Verbonden – Dextron is een uitzendorganisatie waar gemotiveerde vakmensen aan hun professionele ontwikkeling en groei werken. En waar opdrachtgevers graag een beroep op doen bij specialistische uitdagingen of capaciteitsproblemen. Door deze verbondenheid en samenwerkingscultuur komen we tot de beste resultaten.

Ondernemend – Wat ons onderscheidt is onze betrokkenheid, professionaliteit en heldere marktfocus. Daardoor weten we precies wat er in de markt speelt en waar klanten en personeel behoefte aan hebben. Hier spelen we proactief op in, onder andere door steeds nieuwe kennis en trainingen te ontwikkelen. Dit vanuit een positieve kijk op de toekomst en de ambitie om daar proactief invulling aan te geven.

Persoonlijk – We nemen de tijd om mensen en organisaties echt te leren kennen. Door open te staan voor elkaar en met oprechte interesse te luisteren, kunnen we beter begrijpen wat nodig is om succesvol te zijn. Rechtdoorzee, eerlijk en doelgericht.

Integer – Onze verantwoordelijkheid naar opdrachtgevers en personeel nemen we zeer serieus, evenals onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Voorop staat dat we betrouwbaar zijn, en dat we de mensen met wie we samenwerken oprecht en respectvol tegemoet treden.

Onze diensten

U kunt bij Dextron terecht voor uitzenden, detacheren en werving en selectie. Ook voor de werving van personeel uit buurlanden België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres.

Werving & selectie

Het invullen van een vacature is een tijdrovende klus en vraagt om expertise en ervaring. Adverteren, sollicitaties beoordelen, kandidaten uitnodigen, sollicitatiegesprekken voeren en kandidaten teleurstellen. Het hoort allemaal bij de werving en selectie van nieuwe gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer werkgevers dit proces uitbesteden. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u snel aan goed gekwalificeerde medewerkers te helpen. Hierbij kunnen we onder meer terugvallen op een omvangrijk bestand van potentiële kandidaten voor de meest uiteenlopende functies in nagenoeg elke branche.

International recruitment

Het wordt steeds moeilijker om geschikt personeel te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt.Daarom kunnen wij u ook helpen bij het werven van personeel in onze buurlanden. De vraag naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers uit de naaste EU-landen wordt alsmaar groter. Wij bemiddelen arbeiders uit de Euregio, Oost en Zuid Europa naar Nederland. Deze groep medewerkers (hoofdzakelijk arbeidsmigranten) is gemotiveerd, flexibel en betrokken en staat altijd 100% voor u klaar.

Wilt u weten wat de mogelijkheden
zijn in een persoonlijk gesprek?

Neem contact op

Waarom personeel regelen via Dextron?

  • Flexibele en simpele oplossingen bij piektijden, ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers;
  • Geen vaste dienstverbanden;
  • Geen ziektekosten;
  • Kosten per uur beheersbaar maken;
  • Heldere en overzichtelijke facturatie;
  • Geen werk, geen doorlopende kosten.