Over ons

Het oplossen van uw arbeidstekort en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen zijn de kernactiviteit van Dextron Personeel. Wij zorgen voor het juiste personeel op het juiste moment met de juiste kwalificaties. Heeft u op korte of lange termijn geschoolde en gedreven vakmensen te kort voor moeilijk vervulbare functies in de techniek, metaal, bouw en productie? We weten welke mensen nodig zijn. Daarvoor kijken wij regionaal én internationaal. Want kwaliteit staat los van nationaliteit!

Op zoek naar werk?
Wij zorgen voor een bijpassende baan

Direct inschrijven

Missie & visie

Dextron ondersteund opdrachtgevers in hun dynamische behoefte aan gekwalificeerde specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, vraagstukken en tijdelijke vervanging. Het motto ‘for promising professions’ benadrukt onze ambitie om zowel personeel als opdrachtgevers te faciliteren in moeilijk vervulbare functies. Kundig, verbonden, ondernemend, persoonlijk en integer zijn de kernwaarden die ons verbinden en richting geven.

Kundig – We werven, selecteren en ontwikkelen toptalent en zijn in staat om snel de juiste kennis en kunde te mobiliseren. Gedreven personeel die plezier en voldoening halen uit het uitoefenen van hun vak en hier nog beter in willen worden. Hen bieden we alle mogelijke ondersteuning en opleidingen, zodat ze hun eigen ambities en die van de opdrachtgever kunnen realiseren.

Verbonden – Dextron is een uitzendorganisatie waar gemotiveerde vakmensen aan hun professionele ontwikkeling en groei werken. En waar opdrachtgevers graag een beroep op doen bij specialistische uitdagingen of capaciteitsproblemen. Door deze verbondenheid en samenwerkingscultuur komen we tot de beste resultaten.

Ondernemend – Wat ons onderscheidt is onze betrokkenheid, professionaliteit en heldere marktfocus. Daardoor weten we precies wat er in de markt speelt en waar klanten en personeel behoefte aan hebben. Hier spelen we proactief op in, onder andere door steeds nieuwe kennis en trainingen te ontwikkelen. Dit vanuit een positieve kijk op de toekomst en de ambitie om daar proactief invulling aan te geven.

Persoonlijk – We nemen de tijd om mensen en organisaties echt te leren kennen. Door open te staan voor elkaar en met oprechte interesse te luisteren, kunnen we beter begrijpen wat nodig is om succesvol te zijn. Rechtdoorzee, eerlijk en doelgericht.

Integer – Onze verantwoordelijkheid naar opdrachtgevers en personeel nemen we zeer serieus, evenals onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Voorop staat dat we betrouwbaar zijn, en dat we de mensen met wie we samenwerken oprecht en respectvol tegemoet treden.

Onze diensten

U kunt bij Dextron terecht voor uitzenden, detacheren en werving en selectie. Ook voor de werving van personeel uit buurlanden België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres.

Werving in binnen- en buitenland

Onze werkwijze is uniek. We zijn in 2016 gestart met de focus op gemotiveerde, buitenlandse uitzendkrachten met de juiste kennis en vaardigheden. Ons meertalige team werft en selecteert de uitzendkrachten persoonlijk, zorgvuldig en betrouwbaar in het buitenland. We hebben veel kennis van de bijbehorende wet- en regelgeving. Ons all-in concept bestaat naast uitzenden en bemiddeling uit begeleiding. Met tijd en aandacht regelen we voor onze buitenlandse arbeidskrachten een optimale huisvesting en alle zaken die nodig zijn om hier goed aan het werk te gaan. Een vast aanspreekpunt en een eerlijke, stipte verloning zijn voor ons vanzelfsprekend.

Pasklare oplossingen

Flexibel, een goede bereikbaarheid, korte lijnen, betrokken, oplossingsgerichtheid en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. We hechten belang aan persoonlijk contact en transparante communicatie. Daarbij richten we ons op langdurige relaties, pasklare oplossingen en op iedereen aan het werk helpen en houden. Onze aanpak heeft ons geen windeieren gelegd. We groeien en zijn inmiddels een professioneel en betrouwbaar bureau voor zowel regionale als buitenlandse werkzoekenden én voor werkgevers.

International recruitment

Het wordt steeds moeilijker om geschikt personeel te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt.Daarom kunnen wij u ook helpen bij het werven van personeel in onze buurlanden. De vraag naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers uit de naaste EU-landen wordt alsmaar groter. Wij bemiddelen arbeiders uit de Euregio, Oost en Zuid Europa naar Nederland. Deze groep medewerkers (hoofdzakelijk arbeidsmigranten) is gemotiveerd, flexibel en betrokken en staat altijd 100% voor u klaar.

Wilt u weten wat de mogelijkheden
zijn in een persoonlijk gesprek?

Neem contact op

Waarom personeel regelen via Dextron?

  • Flexibele en simpele oplossingen bij piektijden, ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers;
  • Geen vaste dienstverbanden;
  • Geen ziektekosten;
  • Kosten per uur beheersbaar maken;
  • Heldere en overzichtelijke facturatie;
  • Geen werk, geen doorlopende kosten.

Ons team

Hugo - Dextron

Hugo Harmsen

Directeur
h.harmsen@dextron.nl

Patrick - Dextron

Patrick Reintjes

Directeur
p.reintjes@dextron.nl

Dextron Personeel

Ronald van Amersfoort

Operationeel Manager
r.vanamersfoort@dextron.nl

+31 (0)6 83 57 66 46

Sylwia - Dextron

Sylwia Kulpa

Coördinator
s.kulpa@dextron.nl

+31 (0)6 12 61 05 88

Dextron Personeel

Bartosz Kowalewski

Coördinator
b.kowalewski@dextron.nl

+31 (0)6 30 05 58 64

Dextron Personeel

Julia Krzempek

Front office
j.krzempek@dextron.nl

+31 (0)6 82 96 05 74

 

Dextron Personeel

Sylwia van Amersfoort

Back office
s.vanamersfoort@dextron.nl
+31 (0) 6 57 84 87 60